Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies del Consell


El Consell Comarcal de l’Alt Penedès aconsella extremar les mesures d’autoprotecció davant les altes temperatures

A causa de la persistència de les altes temperatures, entre avui i divendres es preveu un episodi d’onada de calor que afectarà tot Catalunya. El Servei Meteorològic de Catalunya informa que durant els propers dies la Península Ibèrica estarà sota el radi d’acció d’una massa d’aire molt càlid que donarà lloc a un episodi d’onada de calor a Catalunya. La temperatura seguirà pujant dimarts i dimecres i es mantindrà alta fins el cap de setmana, quan començarà a davallar. És per aquest motiu que el Consell Comarcal de l’Alt Penedès aconsella prendre les mesures adients per protegir-se del sol i de la calor.

LA SEGURETAT DELS POLÍGONS D’ACTIVITAT ECONÒMICA DE L’ALT PENEDÈS, A DEBAT AL CONSELL COMARCAL

LA SEGURETAT DELS POLÍGONS D’ACTIVITAT ECONÒMICA DE L’ALT PENEDÈS, A DEBAT AL CONSELL COMARCAL

El dijous 21 de juny es va fer al Consell Comarcal una jornada de treball sobre la Seguretat als polígons d’activitat econòmica de l’Alt Penedès. A la jornada es va informar i assessorar les empreses sobre mesures de prevenció dels robatoris, també se’ls van donar referents on acudir o telefonar en cas de tenir algun problema o si detecten quelcom sospitós. Igualment, es van debatre els models de seguretat pública i privada i es va insistir sobre la necessitat de sumar esforços per millorar la prevenció i incrementar la seguretat.

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS SIGNA EL CONVENI DE COL•LABORACIÓ AMB LA GENERALITAT EN MATÈRIA DE JOVENTUT

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS SIGNA EL CONVENI DE COL•LABORACIÓ AMB LA GENERALITAT EN MATÈRIA DE JOVENTUT

El divendres 15 de juny, el conseller de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Sergi Vallès, va signar el conveni de col•laboració amb el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat en matèria de polítiques de joventut per a l’any 2012. Aquest conveni estableix les línies de col•laboració mútua amb la finalitat de garantir el funcionament del Servei Comarcal de Joventut; també regula les accions de seguiment de les activitats d’educació en el lleure i delega en el Consell Comarcal les facultats executives en matèria d’instal•lacions juvenils.