Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies del Consell


PRESENTACIÓ DEL PLA D'ACTUACIONS INDUSTRIALS I EMPRESARIALS DE LA GENERALITAT AL CONSELL COMARCAL DE L'ALT PENEDÈS

El Servei de Creació i Consolidació d’Empreses del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i el suport dels municipis de la comarca, organitza una jornada informativa per presentar a les empreses penedesenques els principals eixos, les iniciatives i els objectius del Pla d’Actuacions Industrials i Empresarials del Govern de la Generalitat de Catalunya per al període 2012-2014.

EL PENEDÈS, EL TERRITORI VITIVINÍCOLA MÉS ANTIC DE CATALUNYA

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, la Denominació d’Origen Penedès, l’Acadèmia Tastavins Penedès i l’Institut d’Estudis Penedesencs organitzen una presentació dels estudis arqueològics sobre els primers jaciments vitivinícoles penedesencs. La presentació, titulada “Penedès: la primera vinya de Catalunya”, es farà a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el dijous 15 de març, a les 8 del vespre, i anirà a càrrec de Daniel López Reyes, llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona i arqueòleg de l’empresa Món Iber Rocs, SL.

RIUS & RIUS LLIURA AL CONSELL COMARCAL DIVERSES OBRES PER A LES BIBLIOTEQUES DE L'ALT PENEDÈS

RIUS & RIUS LLIURA AL CONSELL COMARCAL DIVERSES OBRES PER A LES BIBLIOTEQUES DE L'ALT PENEDÈS

El dimecres 22 de febrer, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès va acollir l’acte de lliurament de les obres destinades als fons de les biblioteques de l’Alt Penedès. Santi i Miquel Rius, directors gerents de Rius & Rius, va fer donació dels llibres al president del Consell Comarcal, Francesc Olivella, en presència del president i el vicepresident de l’Institut d’Estudis Penedesencs, Ramon Arnabat i Joan Solé Bordes respectivament, i de l’autor d’un dels llibres, Ramon Viader.

LA CONSELLERA COMARCAL D'ACCIÓ SOCIAL ES REUNEIX AMB RESPONSABLES DEL DEPARTAMENT DE BENESTAR SOCIAL I FAMÍLIA

LA CONSELLERA COMARCAL D'ACCIÓ SOCIAL ES REUNEIX AMB RESPONSABLES DEL DEPARTAMENT DE BENESTAR SOCIAL I FAMÍLIA

El dilluns 20 de febrer, la vicepresidenta del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i consellera comarcal d’Acció Social, Maria Rosell, va explicar en roda de premsa el contingut de l’entrevista mantinguda amb a la Secretaria General del Departament de Benestar Social i Família amb personal de la Secretaria i amb la Directora General de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials, Carmela Fortuny. En aquella entrevista es van exposar diversos temes d’interès per a la Conselleria Comarcal d’Acció Social.

CICLE FORMATIU SOBRE USOS I ACTIVITATS EN EL MEDI NATURAL I PREVENCIÓ DELS INCENDIS FORESTALS AL PENEDÈS

El Cos d’Agents Rurals de la Generalitat, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i la Federació d’Agrupacions de Defensa Forestal del Penedès-Garraf, organitzen un cicle formatiu sobre la gestió de les activitats que poden incidir en el medi natural i sobre prevenció dels incendis forestals.