Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies del Consell


ELS CONSELLS COMARCALS DE L'ALT I EL BAIX PENEDÈS ORGANITZEN UNA JORNADA DE FORMACIO PER A LES ASSOCIACIONS

El 31 de desembre de 2012 finalitza el termini perquè les associacions i fundacions puguin modificar els seus estatuts per adaptar-los a la Llei 4/2008, del Llibre tercer del Codi Civil de Catalunya. Sense aquesta adaptació, no podran rebre subvencions de les administracions públiques (ajuntaments, consells comarcals, diputacions, Generalitat, etc.).

INAUGURADA L'EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIA "PER LA IGUALTAT: ACTIVA'T" AL CONSELL COMARCAL DE L'ALT PENEDÈS

INAUGURADA L'EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIA "PER LA IGUALTAT: ACTIVA'T" AL CONSELL COMARCAL DE L'ALT PENEDÈS

El dijous, dia 9 de febrer, es va inaugurar l’exposició de les fotografies presentades al 2n concurs de fotografia “Per la igualtat: activa’t”, organitzat pel Servei d’Igualtat i Ciutadania i el Servei de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Penedès amb motiu de la celebració, el 25 de novembre, del Dia internacional contra la violència envers les dones.

L’Oficina Comarcal i l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Vilafranca i Ràdio Vilafranca informen sobre les Participacions Preferents

Totes les oficines d’informació en temes de Consum estan atenent nombroses consultes sobre les Participacions Preferents. A l’Estat espanyol, es calcula que hi ha més de 700.000 persones que pateixen les conseqüències d’haver contractat aquest producte que els ha portat a tenir captius els seus estalvis en 52 entitats financeres.

EL CONSELL COMARCAL DE L'ALT PENEDÈS VA FACILITAR AHIR LA TORNADA AVANÇADA DELS ALUMNES

Seguint les recomanacions de la Direcció General de Protecció Civil i dels Serveis Territorials a Barcelona Comarques del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, ahir dijous, el Servei d’Ensenyament del Consell Comarcal de l’Alt Penedès va reorganitzar les 41 rutes de transport escolar per tal que els més de 1.000 alumnes transportats poguessin tornar a casa seva després de dinar, abans de les 16h.