Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya "L'esport té tots els colors"

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès i l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia impulsen la campanya "L'esport té tots els colors" per lluitar contra les situacions d'assetjament per motius LGTBI a l'esport.

Amb la campanya “L’esport té tots els colors”, els seus cocreadors i els municipis de l’Alt Penedès adherits, volen donar visibilitat al col·lectiu LGTBI+ en el món de l’esport, oferir formació sobre diversitat afectiva, sexual i de gènere, i prevenir l’LGTBIfòbia.

Els municipis que s’adhereixen a la campanya "L'esport té tots els colors" adopten el compromís d’elaborar el material per distribuir-la entre les seves entitats esportives; aquestes rebran una formació a càrrec del personal del Servei d’Igualtat del Consell Comarcal sobre diversitat afectiva, sexual i de gènere i prevenció de l’LGTBIfòbia.

Fins ara s’han adherit a la campanya “L’esport té tots els colors” els ajuntaments de Castellví de la Marca, la Granada, Olesa de Bonesvalls, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Quintí de Mediona, Sant Martí Sarroca, Torrelavit i Torrelles de Foix

Destaquem