Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LA GELIDENSE COWORKING & COCREATING (Gelida)

Especialitat: Coworking per empreses & professionals digitals, emprenedors creatius i terapeutes

La Gelidense Coworking & Cocreating es troba a l’antiga fàbrica de paper La Gelidense (Molí Nou) a Gelida, l’Alt Penedès. En concret, a les oficines de la fàbrica, que daten de l’any 1900.

Compta amb 400m2 d’espais totalment reformats i equipats: diferents zones de cowork per tot tipus de professionals, oficines, consulta privada, sales de reunions, zona d’esbarjo, cuina-office, espais polivalents i sales per a teràpia, ioga i formació.

El cowork es troba a la sortida de l’autopista AP-7, just darrera l’estació de tren de Gelida i disposa d’aparcament lliure i ampli, així com d’una zona verda preciosa i diferents restaurants als que s’hi pot accedir a peu.

Des de la seva creació l’any 2022, la Gelidense Coworking & Cocreating s’ha convertit en un hub de treball, creació i networking ideal per a tota tipologia d’empreses i professionals. La Gelidense compta amb una gran comunitat local però també internacional de professionals disposats a compartir, créixer i trobar sinèrgies per garantir el seu èxit professional i personal.

Més informació a lagelidensecoworking.com

 

Destaquem