Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Residu Recurs

La Borsa de SubProductes i matèries primeres de Catalunya (Residurecurs) és un servei gratuït del Consell General de Cambres de Catalunya i l'Agència de Residus de Catalunya perquè les empreses usuàries publiquin anuncis d'ofertes i demandes de residus, excedents, subproductes i altres matèries primeres i puguin reduir despeses, en facilitar la cerca d'oportunitats de reutilització i reciclatge. Aposta també per una concepció del residu com a recurs, element clau per a la transició cap a un model d'economia circular.

Des del Consell Comarcal de l'Alt Penedès hi col·laborem com a entitat PortaResiduRecurs agrupant les ofertes i demandes de la comarca. L’actuació compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Com funciona?

Si sou una empresa instal·lada a la comarca i teniu interès a publicar una oferta dels vostres residus o subproductes, o bé una demanda de primera matèria industrial, ho podeu fer a través de la nostra eina.

L'eina és un recurs autonòmic que permet visualitzar l'oferta i demanda segons la proximitat geogràfica. Per tal de tenir-hi accés, haureu de seguir els següents passos:

  1. Accedir a l'eina: cliqueu aquí.
  2. Prémer la franja crea oferta
  3. Crear un compte d'usuari avançat
  4. Publicar la vostra oferta de residus o subproductes i demandes de matèria primera

Com a persones usuàries avançades podreu publicar ofertes, veure qui hi té interès i contactar-hi.

També podreu veure les dades de contacte d’altres anuncis, intercanviar missatges i tancar acords. 

 

JORNADA

Els residus i l'economia circular - 24 de novembre

 

RECURSOS

Residu Recurs - Borsa de subproductes i matèries primeres

 

 

Destaquem