Jornada "L'Oïdi, com aturar-lo" - 5 de maig de 2022
L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès amb el suport de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona va organitzar una jornada de formació sobre l'oïdi adreçada a viticultors el 5 de maig de 2022.
Aquí podreu trobar els materials utilitzats en les ponències.
PONÈNCIA 1 a càrrec del senyor Eduard Muixach, enginyer agrònom i consultor de l'empresa Agroassessor
PONÈNCIA 2 a càrrec del senyor Jaume Mestres, tècnic del Servei de Sanitat Vegetal del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya
PONÈNCIA 3 a càrrec del senyor Joan Reyes, cap de secció d'Agricultura i Sanitat Vegetal del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya
- La modelització del míldiu de la vinya
PONÈNCIA 4 a càrrec del senyor Joan Olivella de l'empresa CCV (Central de Compres Vitivinícoles)
PONÈNCIA 5 a càrrec del senyor Lluís Giralt, investigador de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI)
PONÈNCIA 6 a càrrec de la senyora Cristina Comas, biotecnòloga del departament I+D d'AFEPASA