Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis per als centres educatius

 

 

Eduquem els nens i les nenes i els joves en el consum responsable

nens

La informació i la formació són la millor garantia per evitar qualsevol engany. Volem educar a la persona consumidora des de la perspectiva de la responsabilitat individual, de l'economia familiar, de l'entorn, del medi ambient i del planeta.
 
La nostra activitat de formació va dirigida als centres d'educació primària i secundària, als centres de cicles formatius, als centres d'educació especial i a altres col·lectius del món educatiu (AMPA, professors i entitats).

Si sou una escola, centre educatiu o un col·lectiu del món educatiu i voleu assistir a una xerrada, taller o altre servei educatiu de Consum, us podeu posar en contacte amb l’Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (carrer d’Hermenegild Clascar, 1-3, Vilafranca del Penedès - Tel. 93 890 00 00 - A/e: consum@ccapenedes.cat). També podeu fer la vostra petició omplint aquest formulari.

Podeu trobar més informació sobre l'oferta formativa al web de l’Escola del Consum de Catalunya de l'Agència Catalana de Consum.
 
ESCOLA DEL CONSUM DE CATALUNYA
 
És un servei públic gratuït creat per l'Agència Catalana del Consum de la Generalitat amb l'objectiu d’afavorir la presència de l'educació del Consum dins l'àmbit educatiuescola consum 2 català amb una diversitat d'activitats i oferint assessorament en matèria d'educació del Consum.

És important educar en consum com una eina per ajudar la ciutadania a construir la seva manera de fer, sentir i pensar. Es vol educar per promoure el consum responsable, per a prendre consciència de les conseqüències dels actes de consum i per crear un pensament crític que ens permeti actuar des de l'anàlisi i la reflexió.
 
L'Escola de Consum de Catalunya fa simultàniament docència, innovació i recerca, de manera que es configura com el Centre d'Estudis d'Educació del Consum, en el qual la recerca enriqueix l'acció educativa diària i afavoreix la innovació constant.
 
 
Exposició "Amb tu segur"Exposició "Amb tu segur" 2
 
Imatges de l'exposició itinerant "Amb tu segur", a Vilafranca del Penedès
 

 

Destaquem