Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies i Activitats

Del 20 al 22 de juny de 2023 se celebra la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, sota el lema  Accelerar la transició d'energia neta, cap a factures més baixes i habilitats més grans: "Accelerating the clean energy transition - towards lower bills and greater skills".

 

Durant el període de la campanya, s'organitzen esdeveniments i activitats per tota Europa, com a  conferències, formacions, jornades lúdiques, tallers, visites a instal·lacions, concursos i altres iniciatives, totes associats a l'Energia Sostenible, i destinats a tot tipus de públic, des de ciutadania a  empreses i també a administracions . 

 

A Catalunya diverses entitats organitzen la campanya conjuntament, creant el seu propi lema, imatge i proposta d'activitats. L'Oficina Comarcal d'Impuls a la Transició Energètica de l'Alt Penedès en forma part com a entitat adherida. Les activitats d'aquest any s'estan desenvolupant i aviat estaran disponibles en aquest enllaç ICAEN: web Setmana Europea de l'Energia Sostenible .

 

Les dates oficials de la campanya a escala europea, són del 20 al 22 de juny, així i tot, és voluntat de les entitats organitzadores que totes les activitats compreses entre el 12 de juny i fins al 31 de juliol de 2023, es pugui aplegar dins el marc de la campanya d'enguany.
 

 

Imatges relacionades

Destaquem