Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima

PAESC, pactealcaldesialcaldessesperenergiasosteniblelocal, oficinatransicioenergetica, energia, renovables, plater, ajuts, subvencions, oficina, transició energètica, eolica, plaques solars, generalitat, consell comarcal

Descripció

El Pacte dels Alcaldes i Alcaldesses per l'energia sostenible local és la iniciativa de ciutats i pobles més gran del món en matèria de clima i energia. Agrupa milers d'autoritats locals i regionals arreu d'Europa i la resta del món amb el compromís voluntari d'aplicar a seus territoris els objectius climàtics i energètics de la Unió Europea.

El Pacte ha anat evolucionant des de 2008, fins a l’actualitat. A abril de 2021, es realitza la darrera renovació del  Pacte de les Alcaldies amb l’assumpció de compromisos.

Per aconseguir els compromisos , el Consell comarcal impulsa el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) agrupat de l’ALT Penedès com a un document estratègic de planificació energètica i climàtica que conté les accions comarcals i locals que s’han de dur a terme.

Ajuntaments que formen part del PAESC

 

 

 

 

Imatges relacionades

Destaquem