Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avís legal

1.     TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL


El Consell Comarcal de l’Alt Penedès aplica les mesures de seguretat requerides per la normativa legal, especialment per l’Esquema Nacional de Seguretat, tot tenint en compte la tipologia de les dades i els riscos previsibles.

Per protegir la informació personal, utilitzem mesures tècniques i organitzatives que combinen controls de seguretat físics, informàtics i lògics. També ens assegurem que el personal del Consell Comarcal estigui degudament capacitat per protegir la vostra informació personal.

Recollim dades personals a través de la informació que ens faciliteu mitjançant correu electrònic, telèfon, xarxes socials i formularis web, i a través de la informació que recollim de les vostres visites als nostres webs o quan us autentiqueu.
Drets amb relació a les dades de caràcter personal i com es poden exercir
Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i el dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades, mitjançant els tràmits creats expressament en el portal de Tràmits i gestions del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. En el termini d’un mes el Consell Comarcal us informarà sobre les actuacions derivades de la vostra petició.
Si voleu fer qualsevol consulta, comentari, suggeriment o reclamació sobre com utilitzem les dades personals, ho podeu fer mitjançant el tràmit creat expressament en el portal de Tràmits i gestions del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

 

2.     DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL


El Consell Comarcal de l’Alt Penedès és el titular dels drets de propietat intel·lectual del disseny gràfic i el programari d’aquest web, i dels textos, les imatges i els enregistraments que s’hi contenen. La seva reproducció, distribució, comunicació pública o transformació més enllà de les activitats directament autoritzades per la Llei de propietat intel·lectual i la Llei sobre reutilització de la informació del sector públic, requereixen l’autorització del Consell Comarcal.

 

3.     DADES DE NAVEGACIÓ


Els sistemes de navegació i els programaris necessaris per al funcionament dels llocs web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès recullen, de manera estàndard, algunes dades la transmissió de les quals és implícita en l'ús dels protocols de comunicació d'Internet. Aquesta informació no s'associa a persones usuàries concretes i s'utilitza amb la finalitat exclusiva d'obtenir informació estadística sobre l'ús dels llocs web.

 

 

Destaquem