Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

10 ALUMNES DE L’EMAP PARTICIPARAN A LA TROBADA FIDDLE

10 alumnes de l’Escola de Música de l’Alt Penedès (que depèn del Consell Comarcal), acompanyats pels seus professors, participaran el diumenge 17 de novembre en la Trobada Fiddle per a alumnes de corda fregada de les escoles de música i dels conservatoris d’arreu de Catalunya.

 

Fiddle és un terme d’origen anglosaxó que engloba tots els instruments de corda fregada de tradició no clàssica. La Trobadda Fiddle està organitzada per l’Associació Catalana d’Escoles de Música, les Escoles de Música d’Iniciativa Privada Associades de Catalunya i l’Escola Superior de Música de Catalunya. Aquesta activitat se celebra en el marc del I Barcelona Fiddle Congress (15-17 de novembre) que té per objectiu crear un espai per compartir i debatre coneixements en l’àmbit de la corda fregada.

Serà un assaig-concert multitudinari i participatiu conduit pels caps de cartell del Barcelona Fiddle Congress, Hanneke Cassel i Mike Block, que acompanyats del violinista Oriol Saña oferiran una classe col•lectiva a alumnes de violí, viola, violoncel i contrabaix per treballar la música tradicional, el jazz i la música moderna.

La Trobada es farà al Pavelló Esportiu Municipal de Martorell i hi participaran al voltant de 500 alumnes a partir de 6 anys i de tots els nivells d’escoles de música de 39 poblacions de Catalunya. L’activitat és oberta al públic i el preu de l’entrada és de 5 € per als majors de 10 anys.

Vilafranca del Penedès, 13 de novembre de 2013

 

Destaquem