Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

13a COPA PENEDÈS TV – GRAN PREMI CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS

18 equips de futbol municipals tanquen una nova edició d'un torneig infantil molt consolidat

Vegeu la notícia a Penedès TV

 

El municipi de Sant Sadurní d’Anoia es va emportar la Copa, amb un gol marcat a l’últim segon del partit jugat contra l’equip de Santa Margarida i els Monjos. El jugador del Sant Sadurní Quico Rodríguez Perea va ser el màxim golejador del torneig.

Aquest cap de setmana, el camp de futbol de Vilafranca del Penedès va acollir la tretzena edició de la Copa Penedès Televisió-Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès, després de 2 anys sense haver-se pogut celebrar aquest torneig per causa de la covid.

Dissabte i diumenge, 18 equips de la categoria infantil, en representació de 16 municipis, van jugar 50 partits de la modalitat de futbol 7. El sistema de competició permet la disputa de fins a 5 finals (grups A, B, C, D i E), en funció de la classificació obtinguda en la fase de lligueta celebrada dissabte.

Resultat dels partits

En total, hi van participar 250 persones, entre jugadors i tècnics. Un dels moments àlgids de la matinal de diumenge és la tradicional desfilada dels equips de cada municipi, just abans de la disputa de les finals.

El lliurament de les copes i les medalles va anar a càrrec dels alcaldes, regidors i regidores d’Esports dels municipis participants en el Torneig i dels representants de l’organització: Tito Boada, president de l’Associació per a la Promoció de l’Esport; la regidora d’Esports de Vilafranca; Anna Doblas, el conseller comarcal i alcalde d’Avinyonet del Penedès, Cèsar Herráiz, i el conseller comarcal d’Esports, Raul Casado.

En els seus parlaments els organitzadors van destacar el vessant lúdic i social del Torneig de Futbol 7, una forma de conviure un cap de setmana practicant l’esport del futbol i també amb moltes hores de piscina per aguantar la calor.

Aquesta cita va néixer el 2008 i té la particularitat que els equips de categoria infantil i de futbol 7 estan formats pels mateixos municipis. Els 18 equips participants van representar els municipis d’Avinyonet del Penedès, Gelida, la Granada, la Llacuna-Mediona, Olèrdola, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelles de Foix i Vilafranca del Penedès.

Aquesta competició, que s'organitza amb el suport de la Diputació de Barcelona, posa fi a la temporada futbolística penedesenca. I els partits més destacats es retransmeten diverses vegades per Penedès TV tot al llarg del mes de juliol i a principis d'agost.

Horaris de retransmissió dels partits per Penedès TV

Vilafranca del Penedès, 5 de juliol de 2022

Fitxers relacionats

Imatges relacionades

Destaquem