Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

14 JOVES DE L’ALT PENEDÈS HAN PARTICIPAT EN LA PRIMERA EDICIÓ DEL PROGRAMA FPO DUAL

El Servei de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha gestionat aquest programa del Servei d’Ocupació de Catalunya que té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones joves

Els joves participants s’han format per obtenir el certificat de professionalitat de nivell II de Serveis de Restaurant i han tingut un contracte de formació i aprenentatge remunerat durant un any.

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès, com a entitat impulsora, el centre de formació CET Penedès, els restaurants del Grup Cal Blay (Sant Sadurní d'Anoia) i els restaurant Cal Joanet, Casino i Platets (Vilafranca del Penedès), han format part d’aquest projecte.

El dijous 30 de març va tenir lloc l’acte de cloenda del programa. Cristina de la Cruz, consellera comarcal d’Empresa i Ocupació i de Productes de la Terra, va lliurar els diplomes de reconeixement als joves participants, els va agrair la seva implicació i els va encoratjar a continuar formant-se per millorar les seves expectatives laborals. També  va escoltar les seves opinions i experiències sobre el programa FPO Dual.

Des del Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal es farà un seguiment dels joves participants que vulguin millorar la seva formació i necessitin suport en el procés de recerca de feina.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

Vilafranca del Penedès, 14 d’abril de 2023

Imatges relacionades

Destaquem