Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

14 JOVES DE L’ALT PENEDÈS HAN PARTICIPAT EN LA SEGONA EDICIÓ DEL PROGRAMA FPO DUAL

El Servei de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha gestionat aquest programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya que té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones joves

El dijous 19 de febrer va tenir lloc l’acte de cloenda del programa. Joan Manel Montfort, president de l’Àrea de Promoció Econòmica; Ricardo Gil, formador del centre de formació CET Penedès, i Sílvia Caraltó, representant del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, van lliurar els diplomes de reconeixement als joves participants.

El programa Formació Professional Ocupacional Dual combina la formació de persones en situació d'atur mitjançant un certificat de professionalitat i la subvenció d'un contracte de formació i aprenentatge amb acompanyament durant tot el programa.

Els joves participants s’han format per obtenir el certificat de professionalitat de nivell II de Serveis de Restaurant i han adquirit experiència laboral en el sector de la restauració durant un any.

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès, com a entitat impulsora, el centre de formació CET Penedès, els restaurants del Grup Cal Blay (Sant Sadurní d'Anoia) , Cal Joanet, Nou Texas, El Caliu, Serveis Penedès, La Garnatxa, Navarros, Mussonades, Cèntric, Guga (Vilafranca del Penedès) i el el Racó de la Cigonya (Santa Margarida i els Monjos), han format part d’aquest projecte.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

Vilafranca del Penedès, 22 de febrer de 2024

Destaquem