Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

15 EMPRESES DE L’ALT PENEDÈS AL FÒRUM GASTRONÒMIC DE BARCELONA

Durant els dies 20, 21, 22 i 23 d’octubre, es va celebrar a la Fira de Barcelona el Fòrum Gastronòmic Barcelona 2014 i les empreses de l’Alt Penedès van tenir una nodrida representació a l’espai d’exposició, a la trobada d’associacions i en l’acte de reconeixement a les empreses centenàries de Catalunya.
15 EMPRESES DE L’ALT PENEDÈS AL FÒRUM GASTRONÒMIC DE BARCELONA
21/10/2014 Acte de reconeixement a les empreses centenàries

 

El Fòrum s’ha consolidat com un aparador internacional ideal de les novetats del sector gastronòmic i com una magnífica plataforma comercial per a les empreses expositores. Els participants poden intercanviar informació especialitzada i el públic pot gaudir d’una àmplia oferta d’activitats a càrrec dels millors cuiners del món.

De la mà del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, que forma part de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, 4 empreses de la comarca van tenir el seu propi estand a l’espai de la Diputació: Les Filos, amb melmelades de préssec d’Ordal (Subirats); el Molí d’Oli Ca la Madrona, amb oli d’oliva extra verge (Font-rubí); Ros Marina Viticultors, amb vins ecològics (Font-rubí), i Eudald Massana Noya, amb vins i caves ecològics i biodinàmics (Subirats).

Convidada pel Consell Comarcal, l’Associació d’Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès va participar també, juntament amb 9 associacions més, en la trobada d’associacions d’empreses artesanes de Catalunya.

Finalment, en l’acte de reconeixement a les empreses centenàries, 10 empreses de l’Alt Penedès van ser homenatjades per la seva longevitat: Ca l’Estevet (Subirats), Carnisseria Cal Cisco (Torrelavit), Carns Can Cartró (Subirats), Carquinyolis Escalfet (Sant Quintí de Mediona), Xocolates Simon Coll (Sant Sadurní d’Anoia), Forn de Lavern (Subirats), Forn de Pa Marí (Gelida), Llopart Cava (Subirats), Miguel Torres (Vilafranca del Penedès), Pastisseries la Confiança (Gelida) i Xarcuteria Cal Valls (Vilafranca del Penedès).

Vilafranca del Penedès, 4 de novembre de 2014
 

Destaquem