Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

15a COPA PENEDÈS TV – GRAN PREMI CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS

22 equips de futbol municipals tanquen una nova edició d'un torneig infantil molt consolidat

L’equip de Vilafranca Vermell es va emportar la Copa, en un partit de la final A jugat contra l’Olèrdola.

Aquest cap de setmana, el camp de futbol municipal de Sant Pere de Riudebitlles va acollir la quinzena edició de la Copa Penedès Televisió-Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Aquest torneig de futbol 7 està organitzat per l’Associació per a la Promoció de l’Esport, Penedès TV i el Servei d’Esports del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Dissabte i diumenge, 22 equips de la categoria infantil, en representació de 18 municipis, van jugar 67 partits de la modalitat de futbol 7. El sistema de competició permet la disputa de fins a 5 finals (grups A, B, C, D i E), en funció de la classificació obtinguda en la fase de lligueta celebrada dissabte.

En total, hi van participar més de 350 persones, entre jugadors i tècnics. Un dels moments àlgids de la matinal de diumenge és la tradicional desfilada dels equips de cada municipi, just abans de la disputa de les semifinals i finals.

El lliurament de les copes i les medalles va anar a càrrec dels alcaldes i alcaldesses i dels regidors i regidores d’Esports dels municipis participants en el torneig, del conseller comarcal d’Esports, Raul Casado i del president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch.

En els seus parlaments els organitzadors van destacar el vessant lúdic i social del Torneig de Futbol 7, una forma de conviure un cap de setmana practicant l’esport del futbol i també un punt de comunió d’una gran part dels municipis de la comarca.

Aquesta cita va néixer el 2008 i té la particularitat que els equips de categoria infantil i de futbol 7 estan formats pels mateixos municipis (amb nens i nenes empadronats al municipi).

Els 22 equips participants van representar els municipis d’Avinyonet del Penedès, Castellví de la Marca, Gelida, la Granada, les Cabanyes, Olèrdola, Pontons, Puigdàlber, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d'Anoia, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelles de Foix i Vilafranca del Penedès.

Enguany ha sorprès positivament un dels tres equips del municipi de Sant Sadurní d'Anoia, el qual era un equip íntegrament femení. Una tendència que esperem que per pròximes edicions vagi en alça. També destacar què per primera vegada al torneig, hi va participar el municipi de Puigdàlber.

Aquesta jornada de competició i convivència va posar fi a la temporada futbolística penedesenca. Els partits més destacats del torneig es retransmetran diverses vegades per Penedès TV tot al llarg del mes de juliol i a principis d'agost.

La 16a edició del Torneig de Futbol 7 - Copa Penedès TV – Gran Premi Consell Comarcal (categoria infantil) se celebrarà l'any que ve, per tercer cop, al municipi de Sant Martí Sarroca.

Vilafranca del Penedès, 2 de juliol de 2024

 

Imatges relacionades

Destaquem