Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

17 JOVES DE LA COMARCA HAN PARTICIPAT A LA 10A EDICIÓ DEL PROGRAMA “FORMA’T” DE L’OFICINA JOVE DE L’ALT PENEDÈS

Aquest programa ofereix una oferta formativa i un acompanyament a les persones joves per a facilitar la seva reincorporació al sistema educatiu i al mercat laboral

Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2023, 17 joves de l’Alt Penedès han participat en el programa “Forma’t 2023”; un programa adreçat a persones d’entre 16 i 29 anys que han abandonat prematurament el sistema educatiu i estan en una situació en què no estudien ni treballen.

En aquesta edició hi han participat joves de Sant Sadurní d'Anoia, Gelida, Sant Llorenç d'Hortons, Sant Marçal i Torrelles de Foix.

Els participants reben una formació professionalitzadora flexible, adaptada a les seves necessitats i orientada a desenvolupar les seves competències professionals, per tal que puguin millorar la seva ocupabilitat i/o reprendre els estudis. La formació els ajuda a explorar els seus interessos i motivacions i a orientar les seves trajectòries educatives i professionals en funció dels corresponents projectes vitals i professionals.

Des de l’Oficina Jove de l’Alt Penedès es continuat treballant amb els participants per trobar les opcions que s’ajusten més al seu itinerari professional i per acompanyar-los en la preinscripció en estudis reglats, formacions ocupacionals i cursos d’idiomes.

El darrer dia del programa, la consellera comarcal de Joventut, Foix Pareta, va lliurar els diplomes als 17 joves participants i va escoltar les seves opinions sobre l’experiència viscuda durant el programa.

Vilafranca del Penedès, 3 de gener de 2024

Destaquem