Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

20 SUBVENCIONS PER A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES DE MÉS DE 30 ANYS EN SITUACIÓ D’ATUR

El Servei de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès posa en marxa el “Programa 30 Plus”

L’objectiu d’aquest programa és fomentar la contractació. Podran beneficar-se de les subvencions les empreses, les entitats sense ànim de lucre i els autònoms de l’Alt Penedès que contractin persones aturades, durant un mínim de 6 mesos i un màxim de 9 mesos, en el marc d’aquest programa. La quantia màxima subvencionable serà d'11.340 €.

Les empreses participants i les persones contractades rebran el suport, l’acompanyament i l’assessorament de l’equip tècnic del servei durant tot el programa. A més, les persones beneficiàries hauran de fer formacions vinculades al lloc de treball, amb una durada mínima de 20 hores i màxima de 100 hores.  

Es prioritzaran persones aturades majors de 45 anys i persones aturades de llarga durada majors de 30 anys, inscrites a l’atur durant 12 mesos en els últims 18 mesos.  

Les empreses interessades poden posar-se en contacte amb el Servei de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Consell Comarcal a través d’aquest formulari, enviant un correu electrònic a sgarcia@ccapenedes.cat o trucant al 93 890 00 00 ext. 131. 

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal - Ministerio de Trabajo y Economía Social en el marc del Programa SOC-30 Plus regulat per l'Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol, modificada per l’Ordre EMT/128/2021, de 14 de juny. 

Vilafranca del Penedès, 25 d’octubre de 2023 

Imatges relacionades

Destaquem