Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“BENVINGUTS A PAGÈS” TORNA AQUEST CAP DE SETMANA A L’ALT PENEDÈS

La festa de la pagesia catalana recupera la presencialitat i obre les portes el dia 2 i 3 d’octubre arreu de Catalunya.
“Benvinguts a pagès” ofereix activitats i experiències de la mà dels nostres pagesos i agricultors. Durant el proper cap de setmana, els visitants podran conèixer al detall els processos del conreu, així com altres ofertes dirigides especialment al públic familiar i foodie.
 
Productes de proximitat, restaurants de cuina tradicional i d’avantguarda, i compra de productes directament al productor, són algunes de les experiències que es poden trobar entre les activitats d’aquesta proposta.
 
A l’Alt Penedès, amb el suport del Consell Comarcal i el Consorci de Promoció Turística, hi participen 26 empreses:
  • 7 explotacions agràries: Bodegues Sumarroca, Cal Sis Dits, Celler Cuscó Berga, Celler Suriol, Granja Guirigall, Molí d’oli Josep Lluch i Vins El Cep
  • 15 restaurants: Bar restaurant 20A, Cal Joanet, Cal Pere del Maset, Cal Xim, Casa Nova Restaurante Finca Cal Tòfol, El Celler d’Ordal, El Centre, El Cigró d’Or, La Posada, La Taba, Mirador de les Caves, Restaurant Cal Ton, Restaurant Casa Joan, Restaurant Sol i Vi i Sant Jordi Ca La Katy
  • 2 allotjaments: Cal Negri i La Casa del Molí
  • i com activitats complementàries: Visita a l’obrador Moió Melmelades a Font-rubí i Passejada entre vinyes i visita al jardí varietal d’oliveres a Subirats.
"Benvinguts a Pagès" és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya. Hi col·laboren la Fundació Alícia, els consells comarcals, els consorcis, les oficines de Turisme i altres entitats que treballen per la revalorització i la promoció del sector. Totes les activitats es realitzen amb reserva al web www.benvingutsapages.cat, on apareixen els horaris i la seva disponibilitat.
 
Vilafranca del Penedès, 30 de setembre de 2021

Destaquem