Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“ENXARXA’T”, SESSIÓ DE NETWORKING AL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS

El dilluns 18 de juliol, de 9 a 14h, se celebrarà a la seu del Consell Comarcal una sessió de networking entre empreses productores alimentàries locals i de qualitat i restaurants i comerços del territori.

 

La sessió està organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l'Alt Penedès en el marc dels programes “Productes de la Terra” i “El Penedès, tasta'l” de la Diputació de Barcelona.

La sessió constarà de dues parts: la primera, a càrrec de Núria Serena, de l’empresa Raiels, consistirà en una introducció a les eines per a la cooperació empresarial. En la segona part es faran entrevistes entre les empreses assistents.

Aquest espai de trobada entre productors i elaboradors de la comarca, d’una banda, i establiments de restauració i establiments comercials, de l’altra, vol facilitar l'establiment de sinergies i acords comercials entre les empreses del territori.

L’assistència a la sessió de networking del Consell Comarcal és gratuïta, però cal fer inscripció prèvia a través de l’enllaç: Enxarxa't o bé trucant al Consell Comarcal de l'Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00 ext. 130 o 133).

Vilafranca del Penedès, 11 de juliol de 2016
 

Descarregueu-vos el programa de la sessió clicant sobre aquest enllaç

Destaquem