Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“PROGRAMA KIT DIGITAL”. SUBVENCIONS PER A LA DIGITALITZACIÓ D’EMPRESES

El Consell Comarcal informa les empreses de l’Alt Penedès i les ajuda a tramitar aquestes subvencions

El Servei de Creació i Consolidació d’Empreses del Consell Comarcal informa sobre el “Programa Kit Digital” del Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación i ajuda les empreses de l’Alt Penedès que vulguin optar a aquestes subvencions a tramitar la sol·licitud. Aquest programa, que es finança amb fons Next Generation EU, té un pressupost global de més de 3.000 MEUR i beneficiarà prop d’un milió d’empreses i autònoms de l’Estat espanyol.

La primera convocatòria de subvencions és per a les empreses d’entre 10 i 49 treballadors i les convocatòries posteriors estaran adreçades a microempreses i autònoms. Les subvencions estan destinades a finançar l'adopció de solucions de digitalització disponibles al mercat: llocs web i presència a Internet, comerç electrònic, gestió de xarxes socials, gestió de clients, “business intelligence” i analítica, gestió de processos, factura electrònica, servei i eines d’oficina virtual, comunicacions segures i ciberseguretat. S’hauran de destinar íntegrament a la contractació d’una o diverses solucions de digitalització formalitzant acords de prestació amb els agents digitalitzadors adherits.

Les subvencions es concediran de forma directa, tenint en compte l’ordre de presentació de les sol·licituds i sempre que hi hagi disposició de crèdit suficient. L'import màxim per empresa beneficiària serà de 12.000 euros i el termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 15 de setembre de 2022 a les 11 h.

Per a més informació cal concertar CITA PRÈVIA al Servei de Creació i Consolidació d’Empreses del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. També es pot telefonar al mateix Servei (Tel. 938 900 000  ext. 124) o enviar un correu electrònic (procom@ccapenedes.cat). Les bases de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç https://sede.red.gob.es/es/procedimientos/convocatoria-de-ayudas-destinadas-la-digitalizacion-de-empresas-del-segmento-i-entre

Vilafranca del Penedès, 15 de març de 2022

Destaquem