Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

20 JOVES HAN FINALITZAT AMB ÈXIT LA FORMACIÓ PROFESSIONALITZADORA DEL PROGRAMA “JOVES PER L’OCUPACIÓ”

Fins al dia 1 d’octubre, les empreses que contractin aquests joves podran beneficiar-se de la subvenció que contempla el programa.

 

El divendres 30 de juny va finalitzar la formació professionalitzadora dels 20 joves participants en la 4a edició del programa Joves per l’Ocupació, que està duent a terme al Consell Comarcal de l’Alt Penedès, i els participants van presentar els projectes que havien treballat a classe amb seriositat i compromís.

Els joves s’han format en les especialitats d’Auxiliar de magatzem i logística i Auxiliar d’elaboració de productes alimentaris, amb la qual cosa han adquirit una qualificació i unes competències professionals suficients per a poder inserir-se en el mercat de treball. A partir d’ara, el programa segueix acompanyant els joves en el seu itinerari personalitzat.

12 participants en el programa Joves per l’Ocupació 2016 han formalitzat les preinscripcions oportunes per retornar al sistema educatiu reglat.

Les actuacions previstes en aquest programa estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i s’emmarquen dins el Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu per al període 2014-2020.


Vilafranca del Penedès, 11 de juliol de 2016
 

      

 

        

Destaquem