Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

26 EMPRESES DE L’ALT PENEDÈS PARTICIPEN A “BENVINGUTS A PAGÈS LA FESTA”

La pagesia d’arreu de Catalunya obrirà de nou les portes el 2 i 3 d’octubre perquè els visitants puguin conèixer i tastar els productes cultivats, criats i pescats a casa nostra.

Ja es pot fer la reserva de visites al web www.benvingutsapages.cat que funciona com a central de reserves per planificar l’experiència a pagès durant aquell cap de setmana (per fer la reserva, cal clicar dins la visita, consultar els horaris i clicar “reservar visita”).

Benvinguts a Pagès La Festa recupera aquest any la presencialitat, hi participaran més de 150 explotacions que permetran conèixer els processos conreu, collita i elaboració de la carn, els embotits, la fruita, els llegums, els cereals, l’arròs, la mel, l’oli, les olives, el peix, la fruita seca, les verdures, les hortalisses i els bolets, entre d’altres. L’oferta s’adreça al conjunt de la ciutadania, amb una atenció especial per a les famílies i el públic foodie.

Hi participen també 200 allotjaments rurals i 200 establiments de restauració, seleccionats pels mateixos pagesos, i s’organitzen una cinquantena d’activitats complementàries.

 A l’Alt Penedès, amb el suport del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i el Consorci de Promoció Turística, hi participen:

  • 7 explotacions agràries: Bodegues Sumarroca, Cal Sis Dits, Celler Cuscó Berga, Celler Suriol, Granja Guirigall, Molí d’oli Josep Lluch i Vins El Cep
  • 15 restaurants: Bar restaurant 20A, Cal Joanet, Cal Pere del Maset, Cal Xim, Casa Nova Restaurante Finca Cal Tòfol,  El Celler d’Ordal, El Centre, El Cigró d’Or, La Posada,  La Taba,  Mirador de les Caves, Restaurant Cal Ton, Restaurant Casa Joan, Restaurant Sol i Vi i Sant Jordi Ca La Katy
  • 2 allotjaments: Cal Negri i La Casa del Molí
  • i com activitats complementàries: Visita a l’obrador Moió Melmelades a Font-rubí i Passejada entre vinyes i visita al jardí varietal d’oliveres a Subirats.

Benvinguts a Pagès és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya. Hi col·laboren la Fundació Alícia, els consells comarcals, els consorcis, les oficines de Turisme i altres entitats que treballen per la revalorització i la promoció del sector.

Vilafranca del Penedès, 9 d'agost de 2021

 

Destaquem