Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

3 EMPRESES DE L’ALT PENEDÈS HAN PARTICIPAT A LA 6A EDICIÓ DE MERCAT DE MERCATS DE LA MÀ DEL CONSELL COMARCAL

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, a través del programa “Productes de la Terra” i amb el suport de la Gerència de Comerç de la Diputació de Barcelona, ha participat amb 3 noves empreses de l’Alt Penedès en aquesta cita anual dels productes agroalimentaris de qualitat a Barcelona.

 

Més de 30 empreses de la Xarxa de Productes de la Terra han participat en el Mercat de Mercats 2015, que ha tingut lloc el cap de setmana del 23, 24 i 25 d’octubre, a la plaça de la Catedral de Barcelona.

Allà s’hi donen cita paradistes de diferents mercats de Barcelona, restauradors, productors d’aliments i productors vitivinícoles, per oferir al públic els productes gastronòmics més frescos i de qualitat. Com en edicions anteriors, s’ha pogut degustar una selecció de tapes elaborades per cuiners de Barcelona i tastar els millors vins.

Dues empreses centenàries de l’Alt Penedès, Carquinyolis Escalfet i Embotits Ca l’Estevet, i una empresa de nova creació, Vinyet, la Melmelada Penedès, han participat en aquesta edició del Mercat de Mercats.

 

 

L’empresa Carquinyolis Escalfet, de Sant Quintí de Mediona, fundada l’any 1886 i regentada per la quarta generació de forners i pastissers, és famosa pels seus carquinyolis artesans, amb o sense xocolata.

L’empresa Ca l’Estevet, d’Ordal (Subirats), fundada l’any 1895, està especialitzada en l’elaboració d’embotits crus, cuits, curats i ecològics, elaborats amb receptes creatives i productes de temporada. També elaboren embotits sense gluten i embotits sense lactosa.

L’empresa Vinyet, la Melmelada Penedès, de Ca l’Avi (Subirats), va ser creada l’any 2013 per una emprenedora després de participar en sessions formatives del Consell Comarcal. Va diversificar la seva activitat com a viticultora elaborant melmelades de raïm, tot de collita pròpia. Les melmelades són 100% raïm, sense sucres afegits, i n’elabora 6 varietats (macabeu, xarel·lo, moscatell, merlot, ull de llebre i gewürztraminer).

Vilafranca del Penedès, 26 d’octubre de 2015
 

Destaquem