Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

3r CONCURS DE FOTOGRAFIA JOVE: "ON HAS ESTAT AQUEST ESTIU?"

El Servei de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Penedès ha organitzat un concurs de fotografia a l'entorn de les destinacions de les vacances d'estiu dels joves.

 

Aquest concurs vol mostrar el món amb els ulls dels joves viatgers, vol afavorir la seva creativitat i esdevenir un incentiu per millorar la tècnica fotogràfica.

Hi poden participar joves d'entre 12 i 29 anys, amb residència a l'Alt Penedès anterior a l’1 de gener de 2013. Hi haurà dues modalitats de participació (rèflex i mòbil) i dues categories: categoria ESO, per a joves entre 12 i 15 anys, i categoria General, per a joves entre 16 i 29 anys.

Tots els premiats rebran una còpia en format DIN-A3 o similar de la seva fotografia. Els autors de les 4 millors fotografies de la categoria ESO rebran un àlbum de fotos, amb un màxim de 100 fotos per àlbum. Dins la modalitat mòbil de la categoria General, es repartiran 5 premis consistents en una aplicació per a dispositius mòbils que facilita i millora la captura fotogràfica. Dins la modalitat rèflex de la categoria General es lliurarà un val de compra de 300 € per a material i aparells fotogràfics i dos vals de 100 € cadascun.

El jurat estarà format per professionals de l'Escola d'Art Arsenal i per tècnics del Servei de Joventut del Consell Comarcal. Es valorarà positivament que les fotografies reflecteixin la relació entre el viatger i el viatge, les diferents formes de viatjar i de gaudir del viatge, les diferents formes de viure i els paisatges d’arreu del món.

Com en les dues edicions anteriors, totes les fotografies presentades a concurs formaran part d’una exposició itinerant i seran mostrades en un àlbum de Facebook i en el portal web del Servei Comarcal de Joventut. A més, les fotografies amb dades de localització, formaran part d’un mapamundi virtual en el mateix portal web.

El termini per a l'enviament dels treballs és el 28 de novembre de 2013. Les persones interessades poden consultar les bases d'aquest concurs al web del Servei de Joventut del Consell Comarcal (www.dinamo.cat).

Vilafranca del Penedès, 6 de novembre de 2013

 

 

Destaquem