Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

4 EMPRESES DE L’ALT PENEDÈS, A LA 8A EDICIÓ DE LA FIRA “MERCAT DE MERCATS” DE LA MÀ DEL CONSELL COMARCAL

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, en el marc del programa “Productes de la Terra” i amb el suport de la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona, va facilitar que 4 empreses de la comarca poguessin ser presents en aquesta fira que se celebra durant el mes d’octubre a la plaça de la Catedral de Barcelona.

 

 

La fira combina parades dels diferents mercats municipals de Barcelona amb parades de productors locals de Catalunya i habilita diversos espais de degustació per als visitants. Enguany la fira va apostar pels productes que fan possible una alimentació fresca, saludable i de proximitat.
Les 4 empreses que van representar aquest tipus de productes de la comarca de l’Alt Penedès van ser: Molí d’Oli Josep Lluch, de Font-rubí, que elabora oli d’oliva novell extra verge; Vinyet, la Melmelada Penedès, de Subirats, que comercialitza melmelades de raïm de collita pròpia; Carquinyolis Escalfet, de Sant Quintí de Mediona, que elabora carquinyolis tradicionals, de xocolata i de cafè, i Mel Castell de Penyafort, de Santa Margarida i els Monjos, que fa mel de romaní, de bosc i mel multifloral.

Any rere any, les empreses artesanes agroalimentàries de l’Alt Penedès valoren positivament la seva participació a la fira “Mercat de Mercats” perquè els dona la possibilitat d’ampliar el seu mercat de clients i d’obrir noves possibilitats de negoci a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Vilafranca del Penedès, 31 d’octubre de 2017
 

Destaquem