Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

5 EMPRESES DE L’ALT PENEDÈS HAN PARTICIPAT AL “GASTRONÒMIC FÒRUM BARCELONA”, AMB LA COL·LABORACIÓ DEL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS

En el marc del Programa Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, el Servei comarcal d’Empresa i Ocupació ha facilitat la participació d’aquestes empreses

El Fòrum Gastronòmic, que organitza la Diputació de Barcelona, s’ha celebrat a els dies 4, 5 i 6 de novembre a Barcelona. Aquest esdeveniment és una referència per al sector i es consolida any rere any per la seva capacitat de reinventar-se i de proposar nous formats. En cada nova edició, el Fòrum posa a l’abast dels visitants professionals, cercadors de qualitat i un espai perquè les empreses productores de la demarcació de Barcelona puguin donar a conèixer els seus productes.  

Enguany les empreses de l’Alt Penedès que han participat a l’espai de la Xarxa Productes de la Terra i Parc a Taula de la Diputació de Barcelona han sigut:  Quality Blends,  d’Olèrdola; Cervesa Espiga, de Sant Llorenç d’Hortons; Masia Still, de Sant Pere de Riudebitlles; Ca l’Estevet, de Subirats, i Mallart Artesans Xarcuters, de Vilafranca del Penedès. 

En l’espai de tast Rebost de Catalunya, de la mà de Pep Nogué, director de gastronomia del Culinary Institute of Barcelona, s’han presentat els diferents productes de les empreses de la Xarxa de Productes de la Terra. A l’emplaçament de Rebost dels embotits, Ca l’Estevet va presentar els peus de porc farcits i Mallart Xarcuters, la seva sobrassada. A La Taula Dolça, Quality Blends va presentar  els cafès torrats, i a Els Productes de Rebost, Masia Still el vinagre de farigola, i Cervesa Espiga el maridatge de formatge i cervesa  

Les empreses han aprofitat aquest espai per donar a conèixer i tastar els seus productes, productes singulars i de gran qualitat elaborats a la nostra comarca. 

Gastronòmic Fòrum Barcelona 2024 ha reunit experts i xefs de tot el món per analitzar els principals reptes del present i futur del sector. 

Vilafranca del Penedès, 7 de novembre de 2024 

Destaquem