Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

6A EDICIÓ DEL PROJECTE "ACCELERA EL CREIXEMENT" PER IMPULSAR PIMES AMB UN ELEVAT POTENCIAL DE CREIXEMENT

Accelera el Creixement es un programa promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC, i on el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca i l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès participen com a agents de referència del programa per a les empreses del territori interessades a participar-hi.

 

L'objectiu d'aquest projecte és ajudar les empreses participants a impulsar el seu creixement mitjançant l’elaboració d’un pla de creixement operatiu i un assessorament personalitzat per part de consultors d’alt nivell, en elements cabdals de la competitivitat empresarial com són la innovació, l'estratègia empresarial, la internacionalització, l'equip directiu, la comercialització i el màrqueting.

 

El projecte està adreçat exclusivament a pimes amb 3 treballadors o més, amb una antiguitat de 5 o més anys de vida, que tinguin la matriu o el centre de decisió a la província de Barcelona, i amb voluntat d'invertir en el seu creixement.

Les empreses interessades han de passar per un procés de selecció per ser de les 50 seleccionades per a aquest any 2017. En les cinc edicions anteriors del programa han participat amb èxit un total de quinze empreses penedesenques que han crescut en facturació, nivell d’exportació, plantilla, etc.

Les empreses interessades a participar en el programa poden rebre més informació i presentar les seves candidatures fins al 5 de juny al Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca i al Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. També poden presentar candidatures mitjançant el web del programa http://acceleraelcreixement.com/


Més informació:

Ajuntament de Vilafranca del Penedès - Servei de Promoció Econòmica
C/Amàlia Soler, 29 – Vilafranca del Penedès
Tel. 93 817 11 69 – promocioeconomica@vilafranca.cat

Consell Comarcal de l’Alt Penedès - Servei de Creació d’Empreses de l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal
C/ Hermenegild Clascar, 1-3 – Vilafranca del Penedès
Tel. 93 890 00 00 - Ext. 135 - procom@ccapenedes.cat

 

Vilafranca del Penedès, 5 d’abril de 2017

Destaquem