Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

7A EDICIÓ DEL PROGRAMA “NITS A LA FRESCA AL PENEDÈS”

19 ajuntaments de l’Alt Penedès, amb el suport del Consell Comarcal i la Diputació de Barcelona, programen activitats culturals en horari de tarda-nit dins el programa “Nits a la Fresca al Penedès”.

 

L’oferta d’activitats es pot consultar al web del Servei de Cultura del Consell Comarcal www.penedescultura.cat, que s’actualitza constantment a mesura que els ajuntaments van tancant les seves programacions.

L’any passat, van participar en aquest programa 15 ajuntaments i es van programar més de 100 activitats culturals per a totes les edats, la major part de les quals, gratuïtes. De fet, les activitats que s’anuncien al llarg de tot l’any al web www.penedescultura.cat són majoritàriament gratuïtes, perquè els organitzadors són els ajuntaments i les entitats de les comarques del Penedès.

El vicepresident i conseller de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Raimon Gusi, explica que “fent una oferta conjunta d’activitats podem arribar a un públic més ampli i, alhora, destinar més recursos a la programació. Des del Consell Comarcal donem un major suport econòmic a les activitats que s’organitzen en nuclis de menys de 500 habitants, perquè tenen majors dificultats per mantenir l’oferta cultural. També afavorim la contractació de grups i artistes autòctons a través del Catàleg d’Activitats del Consell Comarcal” (una plataforma digital gratuïta de difusió per a professionals i amateurs que es renova periòdicament).

Els ajuntaments que participaran en aquesta edició del programa “Nits a la Fresca al Penedès” són: les Cabanyes, Castellví de la Marca, Font-rubí, la Granada, Mediona, Olesa de Bonesvalls, el Pla del Penedès, Puigdàlber, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Fe del Penedès, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Vilafranca del Penedès i Vilobí del Penedès.

Vilafranca del Penedès, 30 de juny de 2014

 

Destaquem