Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

800 PERSONES VAN VISITAR LES EXPLOTACIONS AGRÀRIES DE L’ALT PENEDÈS I VAN PARTICIPAR A LES ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES DE “BENVINGUTS A PAGÈS, LA FESTA”

El cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre es va celebrar la 7a edició de “Benvinguts a Pagès, La Festa” i unes 800 persones van gaudir de la festa de la pagesia catalana a l’Alt Penedès.

Hi van participar les explotacions agràries: Bodegues Sumarroca, Cal Sis Dits, Caves Bolet, Celler Cuscó Berga, Cellers de Can Suriol, Covides vins i cellers, Granja Guirigall, Hort de la Carmeta i  Molí d’oli Josep Lluch. I es van organitzar 3 activitats complementàries: Visita a l’obrador Moió Melmelades (Font-rubí),  Passejada entre vinyes i visita a l'obrador de melmelades de raïm Vinyet (Subirats) i Ruta&tast per Can Batlle (Avinyonet del Penedès).

Els visitants van participar en visites guiades a les explotacions agràries per conèixer de primera mà com es produeixen els diferents productes i van fer tastos a les empreses que els elaboren.

També van participar en activitats complementàries com la ruta per les vinyes de Can Batlle (Avinyonet del Penedès), el concert Vermutast i el taller d’estampació de bosses amb Gall del Penedès organitzats per la Granja Guirigall i el restaurant El Centre, o la caminada per les oliveres del Molí d’Oli Josep Lluch, entre d’altres.

En aquesta edició de Benvinguts a Pagès hi ha hagut 3 allotjaments col·laboradors: els apartaments turístics Cal Negri, la casa rural Cal Farriol i l’hotel Mercer Casa Torner i Güell. I 15 restaurants han ofert experiències gastronòmiques amb plats elaborats per a l’ocasió amb productes del Penedès: Bar restaurant 20A, Cal Joanet, Cal Pere del Maset, Cal Xim, Casa Nova Restaurant Finca Cal Tòfol,  El Celler d’Ordal, El Centre, El Cigró d’Or, La Posada,  La Taba,  Mirador de les Caves, Restaurant Cal Ton, Restaurant Casa Joan, Restaurant Sol i Vi i Sant Jordi Ca La Katy.

Vilafranca del Penedès, 6 d’octubre de 2022

Destaquem