Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

9A EDICIÓ DEL PROGRAMA “ACCELERA EL CREIXEMENT” PER IMPULSAR PIMES AMB UN ELEVAT POTENCIAL DE CREIXEMENT

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès busca empreses que vulguin créixer i invertir en millorar la seva competitivitat

És un programa promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC, i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès és agent de referència per a les empreses de l’Alt Penedès  interessades a participar-hi.

L'objectiu d'aquest programa és ajudar 50 empreses a impulsar el seu creixement mitjançant l’elaboració d’un pla de creixement operatiu i un assessorament personalitzat per part de consultors d’alt nivell en elements cabdals de la competitivitat empresarial, com són la innovació, l'estratègia empresarial, la internacionalització, l'equip directiu, la comercialització i el màrqueting, per tal de donar suport a l’execució del pla de creixement.

El programa té una durada de 9 mesos i està adreçat a pimes amb 3 o més treballadors, amb una antiguitat mínima de 5 anys, que tinguin la matriu o el centre de decisió a la província de Barcelona i la voluntat d'invertir en el seu creixement (les empreses han de pagar 500 € + IVA per la seva participació). A més, les empreses s’han de poder comunicar telemàticament amb l’Administració i amb els experts, ja que la majoria de les activitats es preveu que siguin en format virtual.

Davant les dificultats que la situació excepcional generada per la COVID-19 comporta per a les empreses, “Accelera el Creixement” ha adaptat el seu contingut i el calendari (el termini per a la presentació de candidatures s’ha ampliat fins 6 de juliol per tal de poder fer difusió i arribar a totes les empreses potencials del territori).

En el context incert de la COVID, l’assessorament dels experts pot ser clau per afrontar la transformació digital, millorar la comercialització de productes i serveis, obrir-se a mercats internacionals, analitzar l’estructura financera (que en la majoria de casos s’ha vist afectada) i millorar l’organització de l’empresa.

Les empreses de l’Alt Penedès interessades a participar en el programa “Accelera el creixement” es poden adreçar al Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (A/e: procom@ccapenedes.cat - Tel. 938 900 000 ext. 135).

A la pàgina web del programa hi ha testimonis de participants en edicions anteriors, com ara l'empresa “U Més U Fan Tres” de Font-rubí.

Vilafranca del Penedès, 8 de juny de 2020

Destaquem