Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AJUTS EXTRAORDINARIS PER A BARS, RESTAURANTS I CAFETERIES AFECTATS ECONÒMICAMENT PER LA COVID-19

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, com a centre de la Xarxa Catalunya Emprèn i Centre Local d’Atenció a les Empreses de la Diputació de Barcelona, dona suport a les empreses de la comarca que vulguin sol·licitar aquests ajuts

El Servei de Creació i Consolidació d’Empreses informa que el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat ha obert una convocatòria d’ajuts extraordinaris en l’àmbit de les activitats de restauració per compensar la disminució de la facturació causada per les restriccions dictades entre el 24 de desembre de 2021 i el 27 de gener de 2022 arran de l'explosió de casos per l'arribada de la variant Òmicron de la covid-19.

Aquesta mesura vol contribuir a la competitivitat de les empreses i al manteniment dels negocis i s'hi poden acollir els bars, els restaurants i les cafeteries (inclosos els establiments situats a l'interior de centres comercials i mercats municipals).

Per a autònoms i microempreses de fins a 9 treballadors, l’ajut és de 1.000 euros; per a empreses d’entre 10 i 40 treballadors, l’ajut és de 5.000 euros, i per a empreses de 50 treballadors o més, l’ajut és de 15.000 euros.

El termini per sol·licitar els ajuts és el dimarts 3 de maig a les 14 h o fins a l’exhauriment del pressupost. Les sol·licituds es tramiten telemàticament a través del Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya.

Per rebre més informació es pot telefonar al Servei de Creació i Consolidció d’Empreses del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00 ext. 124), es pot enviar la consulta al correu electrònic procom@ccapenedes.cat o es pot demanar cita prèvia.

Vilafranca del Penedès, 20 d’abril de 2022

Destaquem