Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AJUTS PER A AUTÒNOMS, MICROEMPRESES I COOPERATIVES QUE TINGUIN ENTRE 1 I 5 PERSONES ASSALARIADES

El Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal de l’Alt Penedès dona suport a la tramitació d’aquests ajuts del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat i per a la realització de les actuacions formatives

El programa “Ocupació + Transformació” està dirigit a persones treballadores autònomes, microempreses, cooperatives, associacions i fundacions amb activitat econòmica, que tinguin entre 1 i 5 persones treballadores assalariades o sòcies treballadores i que adquireixin el compromís de mantenir tots els llocs de treball durant un mínim de 6 mesos.

L’empresa haurà de dur a terme, en el termini de 6 mesos des de la recepció de l’ajut i abans del 31 d’agost de 2023, una actuació formativa que faciliti la transició de la seva activitat productiva cap a l’economia verda o cap a l’economia digital.

L’objectiu del programa “Ocupació + Transformació” és oferir suport a les empreses per al manteniment de l’ocupació i facilitar la seva digitalització o la transició cap a l'economia verda

Per sol·licitar aquests ajuts s’ha de tenir almenys un centre de treball a Catalunya i el volum de negoci anual disponible no pot ser superior a 2 milions d'euros. A més, la data d’inici de l’activitat ha de ser anterior o igual a l’1 de desembre de 2021.

El termini per demanar aquests ajuts és fins al 28 de febrer a les 15 h. Les persones que necessitin suport per a la tramitació dels ajuts o suport per a la realització de les actuacions formatives, poden demanar la col·laboració del Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00 ext. 124 – procom@ccapenedes.cat).

L’import dels ajuts és de fins a 5.000 EUR i el pressupost d’aquesta convocatòria, que està finançada amb fons MRR (REACT-EU), és de 7,1 MEUR.

Vilafranca del Penedès, 22 de febrer de 2023

Destaquem