Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AJUTS PER A AUTÒNOMS QUE VULGUIN CONTRACTAR UNA PRIMERA PERSONA

El Servei de Creació i Consolidació d’Empreses del Consell Comarcal informa i assessora els treballadors autònoms sobre aquesta línia d’ajuts
AJUTS PER A AUTÒNOMS QUE VULGUIN CONTRACTAR UNA PRIMERA PERSONA
Accessibilitat: dues persones treballant

El Programa TU+1, del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat, dona suport a les persones autònomes a través de la contractació indefinida d’una persona inscrita a l’atur. L’objectiu del programa és fomentar el creixement del negoci dels autònoms alhora que fomentar la contractació de persones en situació d’atur. Es poden contractar fins a 3 persones contractades.

Poden ser beneficiàries d’aquests ajuts els autònoms i les societats limitades unipersonals sense cap persona assalariada al seu càrrec, donades d’alta un mínim d’un any ininterromput al Règim Especial de Treballadors Autònoms o a una mutualitat com a sistema alternatiu al RETA.

Els sol·licitants no poden tenir cap persona contractada en el moment de presentar la sol·licitud ni durant els 6 mesos anteriors. Els contractes de treball s’hauran de formalitzar en un termini màxim de 2 mesos des que es comunica la resolució favorable i els contractes hauran de ser d’una durada mínima de 18 mesos.

Les persones contractades hauran de participar com a mínim en un dels cursos de formació subvencionada (en línia o presencial) que s’ofereixen des del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 28 de setembre a les 15 h. La tramitació de la sol·licitud és telemàtica.

Per més informació i suport en la tramitació de l’ajut, podeu contactar amb el Servei de Creació i Consolidació d’Empreses del Consell Comarcal a través del telèfon 93 890 00 00 ext. 124 o per correu electrònic desenvolupament@ccapenedes.cat.

Vilafranca del Penedès, 19 de setembre de 2023

Imatges relacionades

Destaquem