Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AJUTS PER AL TRANSPORT DE PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA DE L'ALT PENEDÈS

El Servei de Benestar Social del Consell Comarcal de l'Alt Penedès anuncia la convocatòria d'ajuts destinats a facilitar el transport adaptat de les persones majors de 18 anys amb mobilitat reduïda.

Aquests ajuts estan disponibles per a aquelles persones que estiguin empadronades a la comarca i que no disposin de mitjans de transport públic adequats o que no puguin utilitzar-los a causa d'impediments de salut.

El propòsit d'aquests ajuts és assegurar que les persones amb mobilitat reduïda puguin accedir als centres de dia de serveis socials, centres ocupacionals i centres especials de treball de manera còmoda i accessible.

Els ajuts poden ser sol·licitats directament per les persones interessades, així com per part de les seves famílies o bé pels ens locals, les associacions i les entitats que estiguin involucrades en l'organització o subvenció del servei mitjançant el transport col·lectiu.

La quantitat de l'ajut atorgat a cada persona usuària serà determinada pel Consell Comarcal, i aquesta quantitat té com a objectiu contribuir a finançar el cost del transport adaptat. L'import de l'ajut variarà en funció del cost del transport i del nivell de renda de la persona beneficiària.

El termini per a la presentació de sol·licituds serà del 2 d'octubre al 20 d'octubre del 2023. És crucial que les persones interessades presentin les seves sol·licituds dins d'aquest termini per a poder optar als ajuts disponibles.

Els ajuts es poden sol·licitar electrònicament des del portal de “Tràmits i gestions” del web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès” (apartat “Benestar Social”). En aquells casos que no puguin tramitar telemàticament la sol·licitud per no disposar de DNI, NIF i/o NIE o justifiqui la manca de mitjans electrònics, hauran de presentar la sol·licitud al registre presencial del CCAP. Cal sol·licitar presencialment amb cita prèvia i personar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana el dia i hora seleccionat.

Per a més informació i suport en la tramitació de l’ajut, podeu contactar amb el Servei de Serveis Socials a través del telèfon 93 890 00 00 ext. 400 o per correu electrònic  ssocials@ccapenedes.cat.

Vilafranca del Penedès, 28 de setembre de 2023

 

Destaquem