Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AJUTS, RECURSOS I FONTS DE FINANÇAMENT PER A L’EMPRENEDORIA

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza una xerrada informativa adreçada a les persones joves que vulguin emprendre i a les empreses de recent creació

La sessió es farà el dimecres 19 de juny, de 9,30 a 11 h, a la sala d’actes del Consell Comarcal, i anirà a càrrec de Teresa Galofré, membre de l’Entitat de Foment d’Autoocupació, i Àlex Llovet, responsable de gestió de la convocatòria de subvencions per a joves del programa Garantia Juvenil del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

Durant l’any 2018, es van atorgar 16 ajuts de 9.900 euros a persones joves emprenedores de l’Alt Penedès (la 2a comarca amb més ajuts). La convocatòria d’enguany està previst que es publiqui al DOGC a finals de juny de 2019 i el termini de presentació de sol·licituds s’allargarà, probablement, fins a meitats de setembre.

L’import de les subvencions continuarà sent de 9.900 euros per a les persones joves prèviament inscrites a la Garantia Juvenil que romanguin de forma ininterrompuda durant 12 mesos d’alta al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) o règim alternatiu.

Les persones que es vulguin inscriure en aquesta sessió de formació ho poden fer mitjançant l’enllaç que hi ha a la pàgina d’inici del web del Consell Comarcal (www.ccapenedes.cat).

Vilafranca del Penedès, 5 de juny de 2019

Destaquem