Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Assemblea General del Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès

El dijous 10 de desembre, es va celebrar a la seu del Consell Comarcal l’Assemblea General del Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès.

 

El Consell de la Gent Gran és un òrgan de consulta i participació de les persones grans de la comarca format per representants nomenats per les entitats i les associacions de gent gran i per persones grans representatives dels municipis.

Van presidir l’assemblea el president del Consell de la Gent Gran i president del Consell Comarcal, Francesc Olivella, i tres vocals de la Junta Permanent: Pepita Pujol (Castellví de la Marca), Pilar Bayó (Font-rubí) i Ramon Caba (Vilobí del Penedès).

 

 

L’assemblea va començar amb l’aprovació de l’acta de la sessió anterior i de la Memòria d’Activitats de l’any 2015. Tot seguit es van presentar les propostes d’activitats i objectius per a l’any 2016, entre les quals destaquen: mantenir la línia de reivindicació en tot allò que afecti la gent gran, fomentar la relació entre els casals i amb altres consells de la gent gran i organitzar les activitats lúdiques dirigides a la gent gran (MostrActiva d’activitats dels casals, Homenatge a la gent gran amb mèrit, Caminada popular de la gent gran, Concurs de fotografia, Cicle de xerrades comarcals per a la gent gran, etc.). De cara al 2016, es van fer 3 noves propostes d’activitats: un certamen literari de prosa i poesia, un cinefòrum entre casals i la participació en el projecte “Lectures en veu alta”.

L’assembla va continuar amb la incorporació d’un nou membre de la Junta Permanent del Consell Consultiu, Esteban Jou (Sant Sadurní d’Anoia), i amb l’elecció del nou representant de l’Alt Penedès al Consell de la Gent Gran de Catalunya, Josep Faura (Font-rubí) que substituirà Ricard Serra (Sant Quintí de Mediona).

L’assemblea general de delegats del Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès va acabar amb una copa de capa i un recital de cançons a càrrec de Ricard Serra i Paton Soler.

Vilafranca del Penedès, 16 de desembre de 2015
 

Destaquem