Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ASSEMBLEA GENERAL DEL CONSELL DE LA GENT GRAN DE L’ALT PENEDÈS AL CONSELL COMARCAL

Durant l’acte es va fer un resum de les activitats realitzades durant l’any 2022 i es van presentar les propostes per l’any 2023

El dijous 9 de febrer es va celebrar l’Assemblea General del Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès a la seu del Consell Comarcal. Hi van participar els casals de Castellet i la Gornal, Castellví de la Marca, Font-rubí, Pacs del Penedès, Vilobí del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia.

Jordi Ferrer, president del Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès i de l’Àrea d’Atenció a les persones del Consell Comarcal, va agrair la tasca que es fa des de la Junta Permanent i va encoratjar els casals de gent gran a seguir treballant per fomentar la participació d’aquest col·lectiu.

Els membres de la Junta Permanent van explicar els actes i les activitats duts a terme durant l’any 2022 i van presentar les propostes per al 2023, entre les quals destaquen un canvi de format per a la MostrActiva i l’enfortiment dels vincles entre el Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès i els casals de la comarca. A l’assemblea es va parlar també de les dificultats que tenen els casals per organitzar activitats, a causa de la poca participació i de l’edat avançada dels seus organitzadors.

A continuació es van presentar 6 candidatures per a la renovació dels membres de la Junta Permanent, que restarà formada per 5 persones de la Junta sortint (Josep Sogas, Conxita Edo, Teresa Jové, Jaume Renau i Josep Sogas) i 3 noves membres: Blanca Alemany (Vilafranca del Penedès), Àngels Busquet (Mediona) i Mari Giménez (Pacs del Penedès).

L’acte va acabar amb un petit refrigeri per als assistents.

Vilafranca del Penedès, 15 de febrer de 2023

Destaquem