Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ASSESSORAMENT SOBRE CLÀUSULES BANCÀRIES HIPOTECÀRIES I SOBRE CONSTITUCIÓ DE LA HIPOTECA

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha prorrogat el conveni amb la Diputació de Barcelona i el Col·legi d’Advocats de Barcelona per continuar donant resposta a les persones que tenen contractades hipoteques amb clàusules terra o IRPH i a les persones que volen reclamar les despeses de constitució de la seva hipoteca.

 

Durant l’any 2017, el Servei de Consum del Consell Comarcal ha atès un total de 734 persones per aquests temes.

Durant tot l’any 2018, el Servei de Consum del Consell Comarcal continuarà assessorant totes les persones de la comarca que ho sol·licitin per formalitzar reclamacions sobre clàusules terra, despeses de constitució, IRPH i altres possibles clàusules abusives contingudes en els seus préstecs hipotecaris.

 

 

 

Les persones interessades han de demanar cita prèvia al Servei de Consum del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00 – a/e: consum@ccapenedes.cat), per ser ateses per un advocat que les assessorarà gratuïtament sobre la millor manera de plantejar la reclamació extrajudicial i també sobre la possibilitat d’iniciar una demanda judicial si l’entitat bancària no els dóna cap solució.

Vilafranca del Penedès, 2 de febrer de 2018
 

Destaquem