Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ASSESSORIA ACADÈMICA I PROFESSIONAL PER ALS JOVES DE L’ALT PENEDÈS

El Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha posat en marxa un servei gratuït d’informació, orientació, assessorament i acompanyament acadèmic i professional per resoldre els dubtes de les persones joves de la comarca i les seves famílies sobre el seu futur acadèmic i professional

 

El servei d’assessoria acadèmica i professional està ubicat a la seu del Consell Comarcal i atén els usuaris, amb cita prèvia, els dijous a la tarda, de 5 a 7.

Els temes sobre els quals es pot demanar informació són: la prova per l’obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria, els programes de formació i inserció, la preparació per a la prova d’accés a cicles fromatius de grau mitjà i superior, els cicles formatius, l’accés a la universitat, els estudis universitaris, les convalidacions dels nous graus universitaris, màsters i postgraus, doctorats, cursos i seminaris, formació ocupacional, cursos d’idiomes, certificat ACTIC, formació en el lleure, habilitació i acreditació de competències professionals, informació sobre beques i ajuts per a estudiants i estudiar a l’estranger.

Per demanar cita, cal omplir el formulari del servei d’assessoria acadèmica i professional que es troba al web del Servei Comarcal de Joventut (www.dinamo.cat). També es pot demanar cita adreçant-se als tècnics i les tècniques de Joventut municipals.

El servei disposa també d’un espai d’autoconsulta que es pot utilitzar lliurement dins el mateix horari d’atenció als usuaris.

Vilafranca de Penedès, 4 de novembre de 2014
 

Destaquem