Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ATORGATS ELS PREMIS COMARCALS DE TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT DE L’ALT PENEDÈS

El Servei d’Ensenyament del Consell Comarcal de l’Alt Penedès convoca aquests premis amb l’objectiu de fomentar i visibilitzar el valor divers i plural que aporten les persones joves a través del seus treballs de recerca de Batxillerat

El divendres 5 de maig es va celebrar a la sala d’actes del Consell Comarcal la primera edició dels “Premis comarcals de treballs de recerca de batxillerat de l’Alt Penedès”.

L’alumnat de tots els instituts de la comarca podia presentar els seus treballs en les 5 modalitats de batxillerat: artístic, científic, humanístic, social i tecnològic.

Albert Tort, conseller comarcal d’Ensenyament, va obrir l’acte felicitant tots els i les alumnes que han participat en aquesta primera edició dels premis per la feina feta i per l’originalitat i l’esforç que han dedicat a la redacció dels seus treballs.

Tot seguit es va projectar un vídeo amb el recull de les presentacions que els participants van filmar quan van presentar els treballs a concurs.

En total es van presentar 20 alumnes de: l’Escola Intermunicipal i el Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia, l’Escola Montagut i l’Institut Eugeni d’Ors, l’Institut Nou i l’Institut Milà i Fontanals de Vilafranca del Penedès, i l’Institut el Foix de Santa Margarida i els Monjos i, en el transcurs de l’acte, cada alumne va rebre un diploma de participació de mans del conseller.

Els 5 guanyadors d’aquesta edició van ser: Carlota Trisant, amb el treball de recerca “Natura i Dansa. Estudi de la dansa en animals i en humans” (modalitat artística); Èlia Albert, amb el treball “Els Moixons i les estacions” (modalitat científica); Laia Sonet, amb el treball “Vilafranca a través de la literatura; un espai escrit per descobrir” (modalitat humanística); Ariadna Malet, amb el treball “Jo també hi jugo” (modalitat social), i Ricard Bundó, amb el treball “Automatització d’un regadiu a través d’una estació meteorològica” (modalitat tecnològica). Cada guanyador va rebre un premi de 600 €.

En acabar, els i les alumnes, els seus professors i les famílies van gaudir d’una copa de cava.

Vilafranca del Penedès, 9 de maig de 2023

Imatges relacionades

Destaquem