Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CALENDARI 2021 DE “PRODUCTES DE LA TERRA”

El Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme i l’Associació d’Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès presenten la 9a edició del calendari

La consellera comarcal d’Empresa i Ocupació i de Productes de la Terra, Cristina de la Cruz, va explicar que el calendari s’edita amb el suport de la Diputació de Barcelona i cada any es dedica a un producte agroalimentari característic del Penedès.

Enguany el calendari 2021 està dedicat a la melmelada, la mel i el codonyat i a les empreses elaboradores d’aquests productes incloses dins el Cens d’Empreses Agroalimentàries de l’Alt Penedès.

Juntament amb imatges dels seus productes, hi ha imatges i receptes de plats elaborats pels restaurants de “El Penedès, tasta’l“ que tenen com a ingredient el producte fresc (préssec d’Ordal, raïm, fruita dolça...) o el producte elaborat (melmelada, mel i codonyat).

Al calendari hi ha també un llistat de les empreses integrades dins l’Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès, dels restaurants adherits al projecte “El Penedès, tasta’l” i de les empreses de la comarca elaboradores de melmelada, mel i codonyat.

Des del Consell Comarcal s’han editat 1.500 calendaris que es lliuraran a totes aquestes empreses per tal que els distribueixin entre els seus associats, clients i visitants.

Ma. Àngels Saumell, presidenta de l’Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès i propietària de l’empresa “Vinyet, la melmelada Penedès”, i Imma Olivella, propietària de l’empresa “Les Filos”, van explicar que actualment s’està posant en valor els productes locals i de proximitat i que aquestes accions de promoció i difusió ajuden a conèixer els productes que es produeixen i elaboren a l’Alt Penedès.

D’altra banda, Nuria Carbó, presidenta del Gremi d’Hostaleria i Turisme de l’Alt Penedès i propietària del restaurant “Hotel Fonda Neus”, va explicar que amb aquesta  acció es continua donant  suport tant als restaurants d”El Penedès, tasta’l” com a les empreses que formen part del Cens d’Empreses Agroalimentàries de l’Alt Penedès”  per tal que des dels restaurants es promocionin i es donin a conèixer aquests productes de proximitat.

Xavier Lluch, president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, va explicar que ja són uns quants anys que des del Consell Comarcal s’edita el calendari amb Productes de la Terra, uns productes de qualitat que potser no són prou coneguts a la nostra comarca i que, de mica en mica, van tenint més consumidors.

Vilafranca del Penedès, 17 de desembre de 2020

 

Imatges relacionades

Destaquem