Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CALENDARI 2025 DE “PRODUCTES DE LA TERRA”

El Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme i l’Associació d’Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès presenten la 11a edició del calendari

Núria Catà, consellera comarcal d’Agricultura, Medi Rural i Productes de la Terra, va presentar una nova edició del calendari 2025 que s’edita amb el suport de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona.

Aquest any hem elaborat “un calendari molt dolç”, on es promocionen els productes de pa i pastisseria, xocolates, carquinyolis, catànies, cafès, torrons,... així com els forns, pastisseries i empreses que elaboren aquests productes a la nostra comarca, que tal i com ha ressaltat la consellera “són uns productes de gran qualitat i lligats a les diferents festes i tradicions del nostre territori”.

Cada mes del calendari hi trobareu fotos dels diferents productes i el llistat d’empreses elaboradores que pertanyen al cens d’empreses agroalimentàries de la nostra comarca.

Núria Catà també ha explicat que s’han editat 1.450 calendaris que es lliuraran a les empreses de l’Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès i als restaurants adherits al projecte “El Penedès, tasta’l”, per tal que els distribueixin entre els seus associats, clients i visitants.

Ma. Àngels Saumell, presidenta de l’Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès i propietària de l’empresa “Vinyet, la melmelada Penedès”, va explicar que “la gent espera cada any el calendari, i ja ens el demana”, va assenyalar també la importància que “des dels restaurants es segueixi apostant pels productes de proximitat”.

Nuria Carbó, presidenta del Gremi d’Hostaleria i Turisme de l’Alt Penedès i propietària del restaurant “Hotel Fonda Neus”, va reafirmar que “és un calendari molt esperat entre els nostres clients “,i “que reflecteix els productes de qualitat que s’elaboren a la nostra comarca” .

També va ressaltar que les fotos d’aquest any del calendari , “han estat fetes i cedides per les diferents empreses que surten al calendari”.

D’altra banda, al calendari hi ha també el llistat d’empreses que formen part l’Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès i restaurants adherits al projecte “El Penedès, tasta’l”, per tal que els distribueixin entre els seus associats, clients i visitants. 

La presentació va finalitzar assenyalant la importància de posar en valor els productes locals i de proximitat i que aquestes accions de promoció i difusió ajuden a conèixer els productes que es produeixen i elaboren a l’Alt Penedès.

Vilafranca del Penedès, 19 de desembre de 2024

Destaquem