Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CAMPANYA DE FOMENT DE L’ADHESIÓ A L’ARBITRATGE DE CONSUM A SANT SADURNÍ D’ANOIA

L’Oficina de Consum del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, en col·laboració amb Som Sant Sadurní, entitat representativa del comerç, la indústria i els serveis de Sant Sadurní d’Anoia, ha iniciat una campanya informativa per fomentar l’adhesió a l’arbitratge de consum entre els associats d’aquesta entitat.

L’arbitratge de Consum és una via voluntària i gratuïta de resolució de conflictes entre empreses o professionals i persones consumidores.

Des de l’Oficina Comarcal de Consum s’intenta sempre promoure la mediació en matèria de Consum com la millor via de resolució de conflictes, atès que permet que les dues parts arribin per si mateixes a un acord satisfactori per als seus respectius interessos. Però quan això no és possible, l’arbitratge de Consum és la millor alternativa a la via judicial per resoldre els conflictes que puguin sorgir entre les persones consumidores i el sector empresarial o comercial.

L’arbitratge és un procediment gratuït per a les dues parts, senzill, àgil i eficaç, en el qual un òrgan arbitral, independent i objectiu, resol la controvèrsia mitjançant un laude arbitral que té la mateixa força jurídica que una sentència judicial ferma.

A les empreses i els comerços adherits al sistema arbitral de Consum, se’ls identifica mitjançant un distintiu oficial d’adhesió a la Junta Arbitral de Consum de Catalunya. Aquest distintiu representa un símbol de confiança per als clients i un avantatge competitiu, un plus de servei i un factor de qualitat i de professionalitat en l’atenció als clients. A més, l’adhesió a l’arbitratge de Consum els atorga una puntuació extra en les subvencions que les administracions catalanes adrecen al sector empresarial i comercial.

Per a més informació, podeu contactar amb l’Oficina de Consum del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (C/ d’Hermenegild Clascar, 1-3, Vilafranca del Penedès, Tel. 938 900 000, A/e: consum@ccapenedes.cat).

Vilafranca del Penedès, 1 de juliol de 2021

Destaquem