Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CÀPSULES FORMATIVES PER A FAMÍLIES SOBRE COMUNICACIÓ NO VIOLENTA I RELACIONS IGUALITÀRIES

El Servei de Mediació i el Servei d’Igualtat del Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitzen aquestes càpsules per aprendre a crear un espai significatiu de diàleg dins la família

Els dijous 4 i 18 de novembre i 2 i 16 de desembre tindran lloc, de 18,30 a 20,30h, aquestes sessions gratuïtes per millorar les habilitats comunicatives dels diferents integrants de la família

Les famílies que hi vulguin participar podran formar-se per millorar la comunicació familiar, revisar els estereotips i els rols, crear un espai de diàleg i confiança, educar en l’equitat i facilitar que els fills i filles estableixin relacions igualitàries i lliures de masclismes.

Les famílies inscrites hauran d’assistir a les quatre sessions i s’hauran d’implicar per fer possible que l’aprenentatge s’adeqüi a les necessitats i els interessos de tots els membres de la família participants.

Les sessions es faran al C/ de Sant Bernat, 16, de Vilafranca del Penedès (a l’edifici on es troba el Consorci de Promoció Turística del Penedès). Cal inscripció prèvia a través del correu igualtat@ccapenedes.cat o el telèfon 93 890 00 00 ext. 404.

Vilafranca del Penedès, 19 d’octubre de 2021

 

Destaquem