Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CÀPSULES FORMATIVES PER A LA GENT GRAN AL CONSELL COMARCAL

L’objectiu de les càpsules formatives és donar a conèixer els diferents serveis dirigits a la gent gran de la comarca

El Consell Comarcal i el Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès han posat en marxa aquestes accions per donar resposta a les consultes sobre habitatge i mediació. El Consell de la Gent Gran és un òrgan de participació del Consell Comarcal que té com a objectiu unificar totes les iniciatives relacionades amb la gent gran i que està format per les associacions i els casals d’avis de la comarca.

La primera xerrada anirà a càrrec del personal del Servei Comarcal d’Habitatge i s’explicaran els ajuts per a llogaters i propietaris i els beneficis de llogar un habitatge mitjançant la Borsa del Consell Comarcal, entre altres qüestions.

Aquesta xerrada es farà el dijous 28 d’octubre, a les 16,30 h, a la sala d’actes del Consell Comarcal (carrer d’Hermenegild Clascar 1, de Vilafranca del Penedès).

La segona xerrada anirà a càrrec del personal del Servei Comarcal de Mediació i s’explicaran els avantatges de proposar una mediació per resoldre un conflicte i s’exposaran supòsits pràctics per il·lustrar com les persones grans podrien beneficiar-se de la mediació.

Aquesta segona xerrada es farà el dijous 25 de novembre, a les 16,30 h, a la sala d’actes del Consell Comarcal.

Vilafranca del Penedès, 25 d’octubre de 2021

Destaquem