Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CÀPSULES FORMATIVES PER A LA GENT GRAN AL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS

La sessió prevista per al 25 de novembre sobre mediació ha estat ajornada fins al 27 de gener

El Consell Comarcal i el Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès han posat en marxa aquestes càpsules per donar resposta a les consultes de la gent gran sobre els serveis del Consell Comarcal.

El Consell de la Gent Gran és un òrgan de participació del Consell Comarcal que té com a objectiu unificar totes les iniciatives relacionades amb la gent gran i que està format per les associacions i els casals d’avis de la comarca.

La segona càpsula formativa, dedicada a la mediació i prevista inicialment per al dijous 25 de novembre, s’ha ajornat fins al dijous 27 de gener de 2022, i es farà a les 16,30 h, a la sala d’actes del Consell Comarcal.

La sessió anirà a càrrec del personal del Servei Comarcal de Mediació; s’explicaran els avantatges de proposar una mediació per resoldre un conflicte i s’exposaran supòsits pràctics per il·lustrar com les persones grans podrien beneficiar-se de la mediació.

La tercera càpsula formativa es farà el dijous 24 de febrer de 2022 i anirà a càrrec del personal del Servei Comarcal de Consum.

Vilafranca del Penedès, 15 de novembre de 2021

Destaquem