Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CÀPSULES INFORMATIVES PER A JOVES

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza, els dijous a la tarda, càpsules informatives sobre diferent temes d’interès per als joves.

 

Durant el mes de maig es faran dues càpsules; la primera, el dijous 14 a les 6 de la tarda, sobre “Sensibilització a l’emprenedoria”, per als joves que tenen una idea de negoci, volen crear una empresa o volen fer créixer la seva pròpia empresa. La segona, el dijous 28 a les 7 de la tarda, sobre “L’habitatge per als joves”, per presentar l’oferta de pisos i cases de lloguer del Servei d’Habitatge del Consell Comarcal, per explicar els drets i els deures dels llogaters i dels compradors d’un habitatge i per conèixer els ajuts per pagar el lloguer que faciliten l’emancipació dels joves del domicili familiar.

Durant el mes de juny es faran també dues càpsules informatives; la primera, el dijous 4 a les 7 de la tarda, sobre “Treballar a l’estranger”, amb informació sobre pràctiques professionals i sobre feina temporal o de llarga durada a l’estranger. La segona càpsula, el dijous 11 de juny a les 7 de la tarda, sobre “Dispensació responsable d’alcohol a les festes majors”, adreçada a les persones que són membres de grups o entitats que atenen les barres de bar durant les festes majors i altres actes festius. Les càpsules del mes de juny es faran a l’aula de formació del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès.

L’assistència a les càpsules informatives és gratuïta; només cal inscriure’s prèviament a través del web del Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedes (www.dinamo.cat).

Vilafranca del Penedès, 5 de maig de 2015
 

Destaquem