Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CINQUENA CARPETA DE GOIGS DEL PENEDÈS AL CONSELL COMARCAL

En el transcurs de l’acte (que es farà a l’edifici de Can Freixedas, al carrer d’Hermenegild Clascar) es presentaran també uns goigs històrics de sant Hermenegild, editats per Gogistes Penedesencs amb la col·laboració del Consell Comarcal.

El dijous 15 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre, es presentarà a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès la cinquena carpeta de goigs penedesencs publicada l’any 2020 per l’associació Gogistes Penedesencs. La carpeta aplegarà cinquanta goigs dels segles XVII – XIX que pertanyen a advocacions de les comarques de l’Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

En el transcurs de l’acte (que es farà a l’edifici de Can Freixedas, al carrer d’Hermenegild Clascar), es presentaran també uns goigs històrics de sant Hermenegild, editats per Gogistes Penedesencs amb la col·laboració del Consell Comarcal.

La presentació és oberta a tothom i comptarà amb les intervencions del conseller comarcal de Cultura, Antoni Romeu; el president de Gogistes Penedesencs, Antoni Sagarra; el rector de Santa Maria, Xavier Aymerich, i el cronista vilafranquí Joan Solé Bordes, que glosaran diferents aspectes dels goigs.

Amb aquesta edició, Gogistes Penedesencs ha recuperat ja, en reedició, un quart de miler d’antigues edicions de goigs.

Vilafranca del Penedès, 29 de juny de 2021

Destaquem